Hipokrat: "Hrana je lek, lek je hrana."

Antiparazitni preparat za delovanje protiv parazita u sklopu programa Gelmostop

Kod #01630

Herakl Herakl
Zahvaljujuci efikasnim biljnim komponentama "Herakl" pogubno deluje na parazite u raznim fazama njihovog razvoja. Deluje u svim organima i tkivima organizma.

Udarni preparat antiparazitarnog programa Gelmostop. Pakovanje - sadrži 40 kapsula

2700 din.

Opis:

Herakl stimuliše prirodnu zaštitu od parazita: ubrzava detoksikacione procese u jetri protiv toksina koje luče paraziti, pojačava lučenje žuči, ubrzava izbacivanje parazita.

Herakl takodje utiče na regeneraciji mikropovreda na sluzokoži creva, eliminiše alergijske pojave izazvane delovanjem parazita.

Dejstvo: Uništavanje i izbacivanje parazita iz organizma. Deluje na larve i odrasle parazite. Primenjuje se kod parazitarnih invazija izazvanih okluglim crvima (ascaris, enterobioza, ankilostomoza, trihineloza), pljosnatim crvima (opistorhoza, cestidoza, himenolipedoza), invazije jednoćelijskih mikroorganizama (lambioza, trihomoniaza) i gljivica (kandidoza), kao i do 100-tinu drugih vrsta parazita, jer npr. ekstrakt sibirske biljke Saussurea salicifolia, blokira disajni sistem larvi, koje u svom poćetnom razvojnom ciklusu imaju iste fiziološke procese. TIme Herakl poboljšava proces varenja hrane i normalizuje režim lučenja i oticanja žuči i poboljšava korisnu crevnu floru (Disbakterioza).

Najbolje rezultate daje u sadejstvu sa drugim preparatima antiparazitarnog programa Gelmostop

Važno je napomenuti da se kod uništavanja parazita, javlja značajna intoksikacija organizma, i stoga je potrebna priprema za antiparazitarno čišćenje, kao i regeneracija organizma posle čišćenja i jačanje antiparazitarnog imuniteta, što se obezbedjuje programskom primenom preparata programa Gelmostop.


Sastav:

Sastav - čine ekstrakti sledećih poznatih antiparazitnih biljaka cvet karanfilića, ljuska crnog oraha, Saussurea salicifolia (sibirska endemska biljka - koja blokira disajni sistem parazita), cvet vratića običnog (na ruskom пижма lat. Tanaceti flores), ekstrakti belog luka, semenki grejpfruta. Ne sadrži pelin - koji je otrovan u većim količinama.


Primena:

Po 1 kapsula 2-3 puta dnevno za vreme jela.

PREPARAT HERAKL SADRŽI VIŠE AKTIVNIH SUPSTANCI OD POSTOJEĆIH TINKTURA KOJE SE PRODAJU POD RAZNIM NAZIVIMA, KAO PROGRAM DR CLARK, OKP, ... I KAO TAKAV JE I EFIKASNIJI U PRIMENI. KAKO BI SE IZBEGLE EVENTUALNE ALERGIJSKE REAKCIJE I INTOKSIKACIJE KAO REZULTAT MASOVNOG RASPADANJA PARAZITA I EFIKASNOG ČIŠĆENJA ORGANIZMA, PREPORUČUJE SE PRIMENA U OKVIRU ANTIPARAZITNOG PROGRAMA "GELMOSTOP"
Način plaćanja
Za kupovine na ovom sajtu, roba se šalje brzom poštom i plaća prilikom preuzimanja.
Kontakt
Telefoni: +381 64 5444179 Email: stop@hranalek.com 2016-2023 © Hranalek