Hipokrat: "Hrana je lek, lek je hrana."

Zaštita od ekološkog stresa, uklanjanje teških metala, radionuklida i otrovnih hemikalija iz organizma

Kod #01633

Metamarin Metamarin


2900 din.

Opis:

Dejstva

Rezultat


Sastav:

u jednu kapsulu «Metamarin», 580 mg, ulazi:

Hlorela (Chlorella vulgaris) 70 mg
prirodni detoksifikator koji apsorbuje i uklanja teške metale, metabolite raznih lekova, toksine izduvnih gasova. Stimuliše zarastanje sluzokože digestivnog trakta i normalizuje crevnu mikrofloru. U procesu asimilacije pektina, alge se transformišu u pektinsku kiselinu koja se sjedinjuje sa teškim metalima stvarajući nerastvorljive soli radi lakšeg izbacivanja iz organizma.

Spirulina (Spirulina platensis) 70 mg
ima sposobnost da veže i ukloni iz tela radionuklide (stroncijum, cezijum), teške metale (živa, olovo, arsen), proizvode metabolizma azota (urea, kreatinin), histamin i supstance slične histaminu (serotonin, bradikinin) i druge toksične supstance. Ima tonični efekat, poboljšava rad creva, poboljšava imunitet. Povećava nivo hemoglobina u krvi.

Laminaria (Laminaria) 50 mg
apsorbuje i uklanja iz organizma toksine, holesterol, žučne kiseline i kancerogene materije, teške metale i radioizotope. Prirodni izvor joda: reguliše rad štitne žlezde i hormona. Polinezasićene masne kiseline omega-3 i antagonist holesterola betasitosterol regulišu nivo holesterola u krvnoj plazmi, sprečavajući aterosklerotske lezije sudova srca i mozga.

Fucus vesiculosus (Fucus vesiculosus) 50 mg
sadrži polisaharide (alginska kiselina i njene soli, fukoidan), koji uklanjaju soli teških metala i radionuklida, toksine, kancerogene materije, reguliše metabolizam vode i soli, nivo holesterola u krvi. Ima sorpciona svojstva i čisti creva od nastalih toksina.

Vitamin B4 (holin) 30 mg
poseduje hepatoprotektivna svojstva (regeneracije jetre), poboljšava metabolizam lipida u jetri, neutrališe opasne transmasnih kiselina. Štiti jetru, pomaže joj da je poboljša sa viškom nezdravih masti i obnavlja je u slučaju toksičnih ošteæenja.

L-leucin (L-leucin) 20 mg
esencijalna aminokiselina koja poboljšava metabolizam. Ima detoksikaciona svojstva: neutrališe toksične supstance i pojačava funkciju čišćenja jetre, pospešuje brzu detoksikaciju ksenobiotika u jetri. Smanjuje umor i poboljšava radni elan.

Šitake pečurka (Lentinula edodes) 20 mg
uklanja nitrate i nitrite, toksične supstance, teške metale i radionuklide, holesterol. Izvor esencijalnih aminokiselina, mikro i makroelemenata, masnih kiselina, vitamina D. Poseduje imunostimulirajuća, tonična i adaptogena svojstva.


Primena: Dva puta na dan po jedna kapsulaNačin plaćanja
Za kupovine na ovom sajtu, roba se šalje brzom poštom i plaća prilikom preuzimanja.
Kontakt
Telefoni: +381 64 5444179 Email: stop@hranalek.com 2016-2023 © Hranalek