GrandCaps Chaga za jačanje imunog sistema. Ruska gljiva čaga, kordiceps, reiši, kantarelus, agarikus. dihidrokvercetin">

Hipokrat: "Hrana je lek, lek je hrana."

Jačanj imuniteta organizma kod raznih patoloških stanja

Kod #30105

GrandCaps GrandCaps Chaga
– Čaga, Agarikus, Reiši, Kantarelus, Kordiceps + dihidrokvercetin-

 

Kompleks ekstrakata ovih gljiva sinergijsko deluje i kao imunomodulator i imunostimulator uz adaptogeno svojstvo

7700 din.

Opis:

Čaga (Inonotus oblikuus) je medicinska gljiva poznata kao imunomodulator sa vrlo dobro istraženim antikancerogenim delovanjem. Koristi se u narodnoj medicini Sibira kao sredstvo pomoći kod onkoloških bolesti različite lokalizacije. Takođe se preporučuje kao lek za smanjenje negativnih efekata hemoterapije i radioterapije. Blagotvorno deluje na gastroenterološki i endokrini sistem čoveka.

Dihidrokvercetin (Dihidrokvercetin) je prirodna supstanca koja se dobija iz sibirske jelke. U molekularnom sastavu je blizu rutina i kvercetina, ali ih farmakobiološkom aktivnošću nadmašuje. Sprečava prerano starenje ćelija, moćan je antioksidans, imunostimulans i ima izraženo antitoksično delovanje. Dihidrokvercetin jača zidove krvnih sudova, poboljšava funkciju unutrašnjih organa i limfnog sistema. Dokazano je da smanjuje negativne efekte hemoterapije i radioterapije kod pacijenata obolelih od raka.

Kordiceps (Inonotus obliquus) je medicinska gljiva koja je izuzetno dobro poznata u narodnoj medicini, a poslednjih 20 godina se aktivno koristi u farmakologiji. Dobro je istraženo i poznato imunostimulirajuće delovanje kordicepsa, kao i njeno adaptogeno svojstvo. Ima antivirusnu i antibakterijsku aktivnost, umiruje upalne procese, izbacuje toksine, poseduje dokazanu antikancerogenu aktivnost.

Agarikus (Laricis fungus) je medicinska gljiva koja je dobar adaptogen, ima široku primenu u periodu rehabilitacije nakon teških bolesti. Koristi se kao sredstvo regulacije imuniteta, za smanjivanje toksikoza različite etiologije i normalizaciju rada jetre. Ima izražena antibakterijska svojstva, normalizuje fermentnu aktivnost i poboljšava procese razmene materija.

Reiši (Ganoderma lucidum) je medicinska gljiva koja poseduje antikancerogena, antibiotička, antiupalna, antioksidantna i antialergijska svojstva. Efikasna je kod mnogih oboljenja, a najčešće se koristi kao antikancerogeno sredstvo, i kao sredstvo regulacije metabolizma. Beta-glukan koji je sadržan u gljivi stimuliše imunitet pacijenata u borbi protiv kancerogenih oboljenja (dokazano istraživanjima u Japanu 1980. godine). Pacijenti koji tokom primene hemio i radioterapije koriste reiši kao pomoćno sredstvo znatno lakše podnose lečenje.

Kantarelus (Cantharellus cibarius) je gljiva koja sadrži ergosterol, supstancu koja pozitivno utiče na detoksikaciju jetre, aktivno reguliše fermentnu aktivnost i pomaže boljem funkcionisanju limfnog sistema. U narodnoj medicini kantarelus se koristi i kao sredstvo za poboljšanje krvne slike. Ima antikancerogeno, adaptogeno i imunostimulirajuće dejstvo.

Lekar ili farmaceut može preporučiti kapsule GrandCaps Chaga u sledećim stanjima:
– onkoloških bolesti
– oslabljenog imuniteta
– za ublažavanje posledica hemio i radioterapije
– zaštite zdravih organa u toku hemio i radioterapije
– dijabetesa
– anemije
– psorijaze
– ekcema
– imunih i autoimunih oboljenja
– prevencije nastanka svih gore nabrojanih stanja.

Tehnološki proces dobijanja ekstrakta putem mikrogranulacije omogućava da se iskoristi celokupan sadržaj lekovitih supstanci bez dodataka veštačkih komponenti koje se mogu naći kod sličnih proizvoda na tržištu tako da su mikrogranule u kapsuli po svom sastavu 100% prirodne. Kvalitetu ulaznih sirovina doprinose samonikle biljke koje sadrže značajno veće količine važnih biološki aktivnih supstanci. Poreklo sirovina je ekološki čisto i nezagađeno područje Altajskog regiona Rusije. Pojedine vrste gljiva i biljaka se ubiraju na nenaseljenim područjima udaljenim 500 do 700 km od urbane sredine.


Sastav:

Kapsula DAN:   čaga (Inonotus obliquus) 410 mg., kordiceps (Cordyceps sinensis) suvi ekstrakt 40 mg., agarikus (Laricis fungus) 40 mg., dihidrokvercetin (ekstrat sibirske jele bogat taksifolinom) 10mg;

Kapsula NOĆ: čaga (Inonotus obliquus) 410 mg., reiši (Ganoderma lucidum) 40 mg, kantarelus (Cantharelus cibarus) 40 mg, dihidrokvercetin (ekstrat sibirske jele bogat taksifolinom) 10 mg.


Primena:Način upotrebe GrandCaps „dan“: 1 – 2 kapsule ujutro, sa čašom vode.

Način upotrebe GrandCaps „noć“: 1 – 2 kapsule uveče, sa čašom vode.Način plaćanja
Za kupovine na ovom sajtu, roba se šalje brzom poštom i plaća prilikom preuzimanja.
Kontakt
Telefoni: +381 64 5444179 Email: stop@hranalek.com 2016-2023 © Hranalek