Hipokrat: "Hrana je lek, lek je hrana."

Protiv nervoze, stresa i depresije

Neurostabil Neurostabil
Neurostabil je balansirana kombinacija ekstrakata biljaka koji ispoljavaju umirujuće dejstvo, i mikroelemenata koji hrane i blagotvorno deluju na nervni sistem.

3020 din.

Opis:

Za razliku od sličnih sinetskih lekova, pri upotrebi Neurostabil ne ograničava radne sposobnosti  koje zahtevaju pažnju, budnost i koncentraciju. Ne izaziva farmakološku zavisnost a istovremeno, Neurostabil deluje umirujuće i opuštajuće.

Stres, česte promene raspoloženja dovode do emocionalnog disbalansa, a posledica je pojava hroničnog stresa, nervoze, depresije, kao i različitie psihičke tegobe i bolesti.

Neurostabil je fitokompleks sastavljen od biljnih sirovina koje imaju široku primenu u narodnoj i zvaničnoj medicini.

Sinergističko delovanje svih komponenti, čine učinak Neurostabila snažnijim i delotvornijim.

Za razliku od sličnih sinetskih lekova, upotreba Neurostabil-a ne ograničava radne sposobnosti koje zahtevaju pažnju, budnost i koncentraciju. Takođe, Neurostabil ne izaziva farmakološku zavisnost (kao slični sintetski preparati), a istovremeno, Neurostabil deluje umirujuće i opuštajuće. Ruski stručnjaci u Art laifu, pažljivom kombinacijom biljaka, stvorili su proizvod koji ispoljava opisano dejstvo, a da tom prilikom ne uzrokuju negativne propratne reakcije. Blagodatno dejstvo ispoljava veoma brzo nakon korišćenja. Sinergetsko dejstvo srdačca, vranilovke, vrbovice, hmelja i božura, dopunjuje dodatak vitamina B-kompleksa (takođe izolovanih iz biljnih materijala) koji strukturno prehranjuju same ćelije nervnog tkiva.

Sastav:

Srdačica 27 mg -reguliše stanje centralnog nervnog sistema, normalizuje arterijski pritisak i ima dobro sedativno dejstvo Vranilovka (Origano) – umanjuje grčeve i ima sedativno dejstvo.

Vrbovica (Chamerion angustifolium) – umanjuje grčeve i ima izraženo sedativno delovanje.

B1, B2, B6, B12, Biotin – poboljšavaju promet energije. Nedostatak ovih materija izaziva srčanu i mišićnu slabost. Veoma važni za pravilnu funkciju nervnog sistema.

Hmelj  ima sedativno i protivupalno delovanje.

Božur (koren) deluje pozitivno u slučajevima neurosteničnih stanja drugih nervnih oboljenja različite etiologije.

Primena:

Uzimati po 2 tablete po 2 - 3 puta dnevno 15 minuta pre jela.
Način plaćanja
Za kupovine na ovom sajtu, roba se šalje brzom poštom i plaća prilikom preuzimanja.
Kontakt
Telefoni: +381 64 9882212 Email: stop@hranalek.com 2016-2023 © Hranalek