Hipokrat: "Hrana je lek, lek je hrana."

Kombinacija SibKSP®Complek-a, morskog kolagena, ekstrakta nara (Urolitin A) i vitamina C omogućava postizanje maksimalnih rezultata u nekoliko pravaca odjednom: obnavljanje i podmlađivanje ćelija, jačanje i povećanje elastičnosti kože. 

Kod #80102

T8 T8 mitup
T8 MITUP je funkcionalan proizvod zasnovan na morskom kolagenu, ekstraktu nara (Urolitin A), vitaminu C i patentiranom SibKSP®Kompleks-u, pružajući priliv snage i energije koja pomaže u jačanju kostiju, hrskavice, ligamenata, tetiva i vaskularnih zidova, čuva mladost kože i podržava zdravlje mitohondrija.

5800 din.

Opis:
Opis proizvoda i njegovih prednosti:

T8 MITUP sadrži 4 aktivna sastojka koji se lako apsorbuju, stimulišu formiranje novih ćelija i vraćaju energiju organizma u obliku ATP molekula. Samo kombinacija SibKSP®Complek-a, morskog kolagena, ekstrakta nara (Urolitin A) i vitamina C omogućava postizanje maksimalnih rezultata u nekoliko pravaca odjednom: obnavljanje i podmlađivanje ćelija, jačanje i povećanje elastičnosti kože. Korisna svojstva T8 MITUP: 

Aktivira rast novih, zdravih mitohondrija; 

Pruža sveobuhvatnu podršku za zdravlje ćelija; 

Učestvuje u obnavljanju i formiranju novih ćelija; 

Povećava proizvodnju energije u obliku ATP molekula; 

Pomaže u jačanju kostiju, hrskavice, tetiva, ligamenata i krvnih sudova; 

Povećava elastičnost i usporava proces starenja kože. 

Nakon korišćenja T8 MITUP:

Koža : Koža izgleda glatkija, zategnutija i svežija.
Kosa and nokti : Nokti brže rastu manje sklone lomljenju afolikule dlaka su bolje nahranjene i manje sklone opadanju.
Tetive, ligamenti i mišići : Tetive, ligamenti i mišići će postati jači i elastičniji.
Kosti : Organizam sposobniji da apsorbuje kalcijum, kosti učiniti jačim i manje podložnim oštećenjima usled povreda.
Kičma and zglobovi : Kosti postaju jače, a bol u zglobovima se smanjuje.
Oporavak : Organizam je zaštićen od oksidativnog stresa, sticanje otpornosti na fizički i mentalni stres, manje zamora i brži oporavak.
Mitohondrije : Identifikuju stare i bolesne mitohondrije i uklanjaju ih, omogućavajući novim mitohondrijama da efikasno povrate vrhunske performanse u obliku ATP molekula.

Aktivne komponente : 

Extract nara (Urolitin A) - poboljšava uništavanje oštećenih i starih mitohondrija, i time ima i podmlađujući efekat.

Morski kolagen je supstanca od koje zavisi elastičnost kože i blistav ten. Usporava proces starenja, poboljšava stanje noktiju, kose, zglobova i jača koštano tkivo. Ovaj oblik kolagena je najbiodostupniji tip kolagena.


SibKSP®Kompleks sadrži poliprenole, sok od jele i četinarski kompleks CGNC (skup biološki aktivnih supstanci izolovanih iz četinarskih iglica bora). U ovom proizvodu je provodnik morskog kolagena i ekstrakta nara (Urolithin A) u ćeliju.


Vitamin C – pomaže telu da proizvodi sopstveni kolagen, što znači da čini T8 ERA MIT UP još efikasnijim.

Šta je SibKSP®Complek i njegove glavne aktivne komponente:

SibKSP®Complek je jedinstveni, patentirani kompleks od tri komponente.
Ključna karakteristika je sinergistički efekat poliprenola čistoće od 90%, soka jele i CGNC kompleksa bora. Sadrži čitav niz korisnih supstanci: vitamine, fenolne kiseline, flavonoide i veliki broj makro i mikroelemenata, uključujući gvožđe, cink, magnezijum, mangan, bakar.
Poliprenoli sa koncentracijom od 90% pomažu u obnavljanju oštećenih ćelija, stimulišu funkcionisanje svih delova imunog sistema, poboljšavaju metabolizam, igraju važnu ulogu u proizvodnji i obnavljanju energije. Trenutno koristimo poliprenole od 90% koncentracije, što pojačava sve biološke efekte zbog povećane koncentracije poliprenola;


Ćelijski sok od jele čini organizam energičnijim i otpornijim, skraćuje vreme oporavka nakon fizičkih aktivnosti i otklanja oksidativni stres. Ćelijski sok uključuje:
- Maltol je moćan prirodni antioksidans (vezuje slobodne radikale kiseonika, smanjujući njihovo destruktivno dejstvo na telo).
- Bioraspoloživo gvožđe je esencijalni element u tragovima neophodan za zasićenje ćelija kiseonikom.
- Magnezijum je element uključen u sve faze sinteze energije i proteina u telu. Odgovoran je za održavanje normalne funkcije nervnog sistema, srčanih mišića i pomaže u uklanjanju holesterola iz tela.
- fenolne kiseline - poboljšavaju kvalitet krvi, sprečavaju lepljenje krvnih ugrušaka, antioksidans.
- flavonoide koji su neophodna komponenta ljudske ishrane i poboljšavaju metabolizam.
- CGNC kompleks je moćan stimulator regeneracije tkiva i ćelija, pospešuje metaboličke procese, deluje opšte jačanje organizma, deluje kao emulgator. Zahvaljujući tome, ceo kompleks je stabilna homogena smeša.

Postoje proizvodi u kojima se ove komponente koriste odvojeno, ali T8 ERA MITUP kombinuje sve 3 komponente kako bi se postiglo što bolje sinergijsko dejstvo. 

Kako T8 MITUP radi na nivou mitohondrija (MITO):
Zahvaljujući ekstraktu nara u svom sastavu, T8 ERA MIT UP obezbeđuje obnavljanje mitohondrija u ćeliji, inicirajući stvaranje novih i uništavanje oštećenih kao rezultat oksidativnog stresa. SibKSP®Complek, zauzvrat, obezbeđuje optimalno funkcionisanje mitohondrijalnog bazena ćelija, proizvodnju aktivne energije i antioksidativnu zaštitu.
1. Ekstrakt nara, koji je prirodni izvor polifenolnih jedinjenja, ulazi u creva i razlaže se i formira elaginsku kiselinu.
2. Mikroflora tankog creva obrađuje elaginsku kiselinu i rezultat je urolitin A.
3. Urolitin A pomaže otklanjanju oštećenih mitohondrija, tj. reguliše procese mitofagije.
4. Ćelije počinju da proizvode nove, punopravne mitohondrije koje su sposobne da proizvode više energije, što poboljšava toleranciju fizičkog i mentalnog stresa.
5. Poliprenoli uključeni u SibKSP®Compleks imaju dodatno dejstvo. Poliprenoli neutrališu slobodne radikale koji se formiraju na zidu mitohondrija. Neutralizacija slobodnih radikala je važna jer oštećuju membrane i unutrašnju mitohondrijalnu strukturu, čime narušavaju funkciju mitohondrija i dovode do njihove smrti.

Sastav:
Hidrolizovani kolagen (riba), ekstract nara (Urolithin A), SibKSP ® Kompleks, vitamin C, karagenan iz crvenih algi, kalijum sorbat, natrijum benzoat, arterska dubinska voda, stevia, prirodni aromatizator od nara.
Neto težina: 210 g (21 kesitsa od 10 g svaka).

Primena:Samo 1 kesica, uzeta ujutru 30 minuta pre obroka, obezbediće priliv energije za ceo dan i podržaće zdravlje mitohondrija u svakoj ćeliji.Način plaćanja
Za kupovine na ovom sajtu, roba se šalje brzom poštom i plaća prilikom preuzimanja.
Kontakt
Telefoni: +381 64 5444179 Email: stop@hranalek.com 2016-2023 © Hranalek