Hipokrat: "Hrana je lek, lek je hrana."

NEUROSTRONG POBOLJŠAVA MEMORIJU, UBLAŽAVA GLAVOBOLJU KOJA NASTAJE KAO POSLEDICA SUŽAVANJA KRVNIH SUDOVA

Kod #30113

Neurostrong Neurostrong
Vitaminsko biljni fitokompleks Neurostrong je namenjen za poboljšanje mikro-cirkulacije, naročito krvnih sudova mozga. Štiti krvne sudove od produkata koji nastaju usled nedovršenog procesa oksidacije. Smanjuje gustinu krvi kao i verovatnoću stvaranja tromba

2870 din.





Poliprenol Neuro - kompleks za regeneraciju nervnog tkiva

Kod #30117

Poliprenol Poliprenol Neuro

U sastav fitokompleksa Poliprenol Neuro, ulaze supstance, koje u sinergetskom delovanju vrše zaštitu i rehabilitaciju ćelijske membrane neurona mozga, kao i ćelija perifernog nervnog sistema nezavisno od nivoa i dubine oštećenja. Mešavina bioaktivnih supstanci u fitokompleksu Poliprenol Neuro aktivira procese sinteza belančevina i zaštite od oksidativnog stresa. Komponente kompleksa aktivno učestvuju u važnim procesima organizma omogućujući poboljšanje energetskih procesa u bioenergetskim promenama materije na nivou ćelije. Nervno tkivo poboljšava svoje funkcije i postaje višestruko otpornije na stres, psihičko i emotivno preopterećenje.

7450 din.





Protiv nervoze, stresa i depresije

Kod #30114

Neurostabil Neurostabil
Neurostabil je balansirana kombinacija ekstrakata biljaka koji ispoljavaju umirujuće dejstvo, i mikroelemenata koji hrane i blagotvorno deluju na nervni sistem.

3020 din.








Način plaćanja
Za kupovine na ovom sajtu, roba se šalje brzom poštom i plaća prilikom preuzimanja.




Kontakt
Telefoni: +381 64 5444179 Email: stop@hranalek.com 2016-2023 © Hranalek