Hipokrat: "Hrana je lek, lek je hrana."


Paraziti dovode lekare u zabludu

Šta znate o parazitima, simptomima i opasnosti zaraze?

Većina ljudi je sasvim neobaveštena o tome šta su paraziti i opasnostima koje oni nose. Nažalost to nisu samo gliste.


KOJI SU SIMPTOMI KOD INFEKCIJE PARAZITIMA?

Trihomonada se moze hraniti i spermatozoidima, sto izaziva besplodnost i impotenciju

Granulomi. Granulomi su izrasline koji predstavljaju pokušaj organizma da izoluje jaja ili larve parazita. Najčešće se obrazuju na zidovima debelog creva, ali i u plućima, jetri, trbušnoj duplji i materici.

Narušen san. Često budjenje u toku noći, naročito izmedju 2 i 3 sata može biti simptom izazvan pokušajem organizma da se izbavi toksina putem jetre.

Jedan od uzroka hemoroida- je razvoj parazita (острицы) u sluzi debelog creva.

Hronični umor. Ovaj simptom uključuje slabost, prouzrokovanu dejstvom toksina parazita usled čega nastaje intoksikacija ili nedostatak hranljivih materija, zbog slabe apsorpcije u crevima: belančevina, masti i posebno vitamina A i B12.

Narušenje imuniteta. Paraziti slabe imuni sistem, smanjuju lučenje imunoglobulina A. Njihovo prisustvo neprestano provocira reakciju organizma i vremenom oslabi imuni sistem što tada otvara put za bakterijske i virusne infekcije. Njihovi toksini se zadržavaju u krvi i tkivima, organizam nije u stanju da pored eliminacije sopstvenih produkata metabolizma,eiliminiše i njihove, javlja se acidoza. U takvoj "kiseloj" sredini leukociti imaju smanjenu aktivnost.

 Rasejanost i skleroza - su bolesti mozga. Amerikanci su utvrdili da je to oboljenje izazvano parazitima - trematodama, koje dolaze do mozga i tamo se razmnožavaju. U svim slučajevima skleroze ustanovili su prisustvo bakterije shigella u mozgu i kičmenoj mozdini, koje u organizam dolaze putem mlečnih proizvoda. Shigella izaziva takve simptome kao sto su razdražljivosdt i depresija, jer oslobadja toksine štetne za mozak. Oslobadjanjem od shigelle dovodi do brzog ozdravljenja.

Zašto paraziti naseljavaju mozak i moždinu? Rastvarači kao sto su ksilen i toluol se talože u mozgu a to privlači parazite. Ksilen i toluol - su industrijski rastvarači, otrovi koje dodaju u gazirana pića, raznu industrijsku hranu i dugotrajne slatkiše ...


STA GOVORE CINJENICE?

Prema podacima Drzavnog Komiteta za Statistiku Rusije (za period 1993 - 2000 g.) u Rusiji od infarkta umire oko 700.000 ljudi, od raka 250.000

Dok godišnje razni paraziti izazivaju smrt od oko 500.000 ljudi!

Ako ne želite da se nadjete u ovim brojkama primenite program Gelmostop, očistite organizam, povratite narušeni imunitet.lekar

Većina lekara deluje mehanički: postoji simptom - postoji lečenje. Malo ko od njih traži uzrok tih simptoma i oboljenja, tome ih ne uče dovoljno. Uči se po šemi: otkloniti simptome bolesti. Simptomatska medicina sve više potiskuje kauzalnu, a razlog je komercijalizacija. Samo lekari sa širokim pogledima znaju, da kod svakog oboljenja postoji i uzrok a taj uzrok je biološke prirode: patogeni elementi - i to su patogene forme, najčešće paraziti. Na tome je sav život na Zemlji zasnovan - jedan živi na račun drugoga!

Takvih lekara je bilo, ima i biće ih, ali nažalost u manjini su.


doktori

Većina lekara ne traži pravi uzrok bolesti i neće da znaju o tome, jer ih niko za to i ne plaća. Prema simptomima napišu recept i idi leči se! A sta će dalje biti sa pacijentom to je njegova briga. Upravo zbog toga oboljenja počinju od parazitoza i prelaze kod nekoga u oboljenja srca i krvotoka, kod drugog u oboljenja kostiju i zglobova, kod trećih u oboljenja disajnih organa ... kod svakoga gde je najslabiji, nakalemi se oboljenje.


Mnoga oboljenja započinju delovanjem parazita, zato su parazitoze socijalna pojava i problem, to je činjenica.
Način plaćanja
Za kupovine na ovom sajtu, roba se šalje brzom poštom i plaća prilikom preuzimanja.
Kontakt
Telefoni: +381 64 5444179 Email: stop@hranalek.com 2016-2023 © Hranalek