Hipokrat: "Hrana je lek, lek je hrana."

КOmpleks hardvera i softvera - IMAGO

Imago "Auto-Bio-Tenso-R" omogućava da se odredi najosetljiviji ciljni organ na disfunkcionalnost, što dijagnostičaru omogućava izbor, iz baze računara, optimalnih BIO i FITO-KOREKTORA (preparata) i njihovu dozu, radi predloga za stabilizaciju HOMEOSTAZE pomoću biofizičke inverzije i režima frekventne kompenzacije dotičnog organa (terapija).

Imago „Auto-Bio-Tenso-R“ radi kao račanarski periferni uređaj u režimu biofizičkog pojačavača. Operativni ciklus počinje nakon postavljanja ruku pacijenta na prednji panel uredjaja kako bi se formirala stabilna, individualna biološka povratna sprega predstavljenoj na monitoru računara. To je neophodno za adekvatan rad bio-kontrolisanog telemetrijskog analognog pretvarača bio-signala u digitalni (računarski) vid. Senzori aparata rade u nelinearnom režimu okidanja (da-ne), za koje se koriste magnetno osetljivi elementi sopstvenog dizajna na bazi releja sa magnetno kontrolisanim kontaktima (patent AS RF br. 2231974 - „KADISTOR” ).

Za potrebe eksternog vegetativnog testiranja preparata izabranih iz baze računara, aparat je opremljen N -magneto-optičkom komorom za testiranje i S - komorom za aktiviranje korektora sa inverzno magnetnim poljem.

Za povećanje pouzdanosti u radu, bimodalna N-S komora, za testiranje odabranih preparata-korektora i njihovo aktiviranje inverznim magnetnim poljem bez vađenja iz pakovanja. Komora je ugrađena u korpus uredjaja i, radi proširenja biofizičkih funkcija, dodatno ima kontrolisane režime za operatera da bira: isključeno, stalno uključeno, uključeno u automatskom režimu, N - za kreiranje nozoda (informacione "vakcine"), S-režim za prenos homeopatskih informacija na granule (spektronozode).

Mogućnosti Imago uredjaja

 • otkrivanje bolesti u ranoj fazi, procena prirode mikrobiološke biocenoze,
 • mogući uzroci oboljenjai, prognoza zdravstvenih komplikacija za 1 godinu i 5 godina,
 • procena zdravstvenog stanja i praćenje efikasnosti preventivnih mera,
 • vizualizacijai markiranje (od 1 do 6) problematičnih područja na kompjuterskim anatomskim modelima,
 • korekcija biološke starosti organa i sistema, obnavljanje rezervi organizma;
 • preporuka preventivnih mera, priprema pojedinačnih informacionih preparata;
 • demonstracija reakcije organizma na dejstvo lekova i medicinskih procedura,
 • aktiviranje samoregulacije žarišta u organizmu, delovanjem adekvatnim frekventnom terapeutskom regulacijom (terapija),
 • mogućnost rehabilitacije nakon povreda i operacija, korekcija ranih stadijuma raka.
 • Imago Ауто-Био-Тенсо-Р

  АПК "Ауто-Био-Тенсо-Р 3х-1000с-ЛМ"

  Šta se dobija pregledom?

  1. Šira slika stanja zdravlja i imunog sistema pacijenta.
  2. Provera rada organa koji izazivaju tegobe.
  3. Saznanje o organima koji su podležni oboljenjima u budućnosti.
  4. Saznati individualni biološki ciklus koji omogućava da se izbalansira prijem vitamina i drugih preparata.
  5. Saznati koja je hrana „štetna“ i koja je „zdrava“ za organizam.
  6. Nakon dijagnostike, dobija se rezultat u štampanom ili PDF verzija, sa konkretnim preporukama.

  Vegetativno ispitivanje organizma, galvanska merenja i korekcija.

  Meni uređaja može biti na ruskom, engleskom jeziku ili jeziku korisnika- navedeni primeri na ruskom

  Ауто-Био-Тенсо-Р

  Ostale mogućnosti Imago uredjaja KARDIOTACHOMETAR (IMAGOG-GRIF-AURA)

  Uređaj je opremljen medicinskim dijagnostičkim analizatorom srčanog ritma DIN72 „DINAMIKS“ (kardiomodul). Radi sa programom „IMAGO-GRIF-AURA“ - analizirajući puls, auru, čakre, meridijane, biološku starost, rezerve organizma itd.

  Kardiotahometar beleži fizičke promene srčanog ritma. Dizajniran je radi procene stanja zdravlja i kontrole efikasnosti lečenja.

  Primena

  Funkcionalnost i mogućnosti kardiomodula su nezaobilazne za svakodnevno praćenje zdravstvenog stanja tokom ambulantnog lečenja, pri uzimanju biološki aktivnih dodataka ishrani, pri čišćenju organizma, terapijskom gladovanju, manuelnoj, refleksoterapiji i girudoterapiji.

  Praćenje zdravlja pri različitim kursevevima mršavljenja.

  U slučaju korišćenja kućnih fizioterapeutskih uređaja, kardiotahometar omogućava ne samo da se prati zdravstveno stanje, već i da se izabere vreme, trajanje i učestalost korišćenja.

  Upotreba uređaja je efikasna za kontinuirano praćenje zdravlja profesionalnih sportista i onih koji redovno posećuju teretane i fitnes centre. Redovni pregledi u ovom slučaju omogućavaju individualni izbor intenziteta i trajanja fizičke aktivnosti.

  Treba dodati da mogućnosti kardiomodula mogu da iskoriste predstavnici farmaceutskih kompanija za predstavljanje rezultata delovanja lekova, dijetetskih suplemenata i proizvoda medicinske ishrane. Mogućnost brzog proučavanja zdravstvenog stanja pacijenta omogućava da se efikasno izaberu pravi lekovi, a pacijenti dobijaju priliku da stvarno kontrolišu proces svog lečenja. Ova okolnost pozitivno utiče na moralno i psihološko stanje pacijenta i pomaže da se poveća poverenje u predstavnike farmaceutske kompanije.

  Sastav kompleta

  1. Kompleks je dodatno opremljen sobnim harmonizatorom „Veterok-S“. Radi pouzdanosti rada napaja se punjivim baterijoma a kontroliše se infracrvenim daljinskim upravljačem (PDU) za ubrzano daljinsko upravljanje režimima frekvencijske korekcije tokom glavnog pregleda.
  2. Veterok-S je u kompletu sa uređajem, kako bi stvarao stabilnu elektromagnetnu pozadinu u kancelariji. Obavlja funkciju biokorektora i zaštitnog uređaja za operatera od negativnog zračenja pacijenta, podržava hronobiološke algoritme. Može da radi iz mreže od 220 V ili sa USB konektora računara (laptop) u režimu harmonizacije prostorije.
  Lap top Laptop CNT 5105-12GB-256G Procesor: Intel Celeron N5105 (2,0 GHz)

  RAM: 12 GB

  Čvrsti disk: SSD 256 GB

  Ekran: 16-inčna IPS matrica ekrana sa visokom rezolucijom i bogatim prikazom boja (udoban rad bez naprezanja očiju!)

  Video kartica: Intel UHD Graphics,

  OS: Windows 10 PRO

  Laptop ima dodatni slot za instaliranje drugog čvrstog diska. Njegova svrha je skladištenje podataka sa obrazovnim materijalima, video zapisima, skladištenje kopija arhiva pacijenata i baza podataka softverskih proizvoda.


  Gledati

  Sat sa hronobiološkim brojčanikom Označavanje brojčanika sata omogućava da se prati hronobiološki ciklus svakodnevnog rada ljudskog tela, njegovih organa u aktivnoj i pasivnoj fazi u odnosu na vreme. Nezamenljiva stvar u smislu pridržavanja principa „ZDRAVE ISHRANE“ i sastavni deo enterijera IMAGO kancelarije.

  Šta su biološki ritmovi?

  To je redovna promena prirode i intenziteta bioloških procesa, periodična promena ciklusa aktivnosti i odmora svih biosistema bez izuzetka: od pojedinačne ćelije do složenih organa. Jednostavno rečeno, životna aktivnost svih živih organizama na svim nivoima njihovog postojanja podleže bioritmovima. U skladu sa njima, ćelije se dele, cveće cveta, životinje hiberniraju, ptice sele... I ljudi žive u složenom sistemu bioritma – od kratkih, sa periodom od delića sekunde, na molekularnom nivou, do globalnih, povezanih sa godišnjim promenama solarne aktivnosti.


  usb fleš USB fleš sa brendiranim LOGO
  Metalna čaša Resonator - Metalna čaša za postavljanje rastresitih kristalnih matrica (granula) za pripremu informacionih i homeopatskih preparata, nozoda i organoterapijskih proizvoda.
  Šećerne granulice, visoko rafinisan 10 g. - 1 kesica.
  Torbica Torba za transport opreme - praktičan model, po meri CNT LLC za transport opreme. Ima odeljak za proširenje sa povećanim kapacitetom i mnogo različitih delova za skladištenje instrumenata, perifernih uređaja i dokumenata. Sadrži svu neophodnu opremu operatera, uključujući laptop.
  АПК Ауто-Био-Тенсо-Р Imago uredjaj "Auto-Bio-Tenso-R"

  Primeri izveštaja koje daje IMAGO uredjaj

  АПК Ауто-Био-Тенсо-Р АПК Ауто-Био-Тенсо-Р АПК Ауто-Био-Тенсо-Р АПК Ауто-Био-Тенсо-Р 


  Način plaćanja
  Za kupovine na ovom sajtu, roba se šalje brzom poštom i plaća prilikom preuzimanja.
  Kontakt
  Telefoni: +381 64 5444179 Email: stop@hranalek.com 2016-2023 © Hranalek