Hipokrat: "Hrana je lek, lek je hrana."

Čišćenje krvnih sudova i regulacija krvotoka.

Kod #00500

Vitalorg Vitalorg
Vitalorg je domaći proizvod koji čisti i održava prohodnim krvne sudove, čime se poboljšava snabdevanje kiseonikom svake ćelije organizma. Samim tim se poboljšava rad svih organa i osposobljava organizam da se izbori sa mnogim oboljenjima. Direktno utiče na rad imunog sistema. U primeni pokazao jako dobre rezultate i kod najtežih oboljenja, kao što su rak i gangrena.

8200 din.

Opis:Glavne karakteristike proizvoda su:

Pakovanje:jedna bočica od 250 ml. Uz bočicu se dobija dozer od 5 ml.

Rok trajanja – neograničen.
Čuva se u originalnom pakovanju, u frižideru ili drugom zatvorenom prostoru, van uticaja sunčeve ili veštačke svetlosti!

Kontraindikacije do sad nisu zabeležene. Ukoliko u primeni dodje do nekih smetnji prekinuti upotrebu proizvoda.

Napomena: Proizvod ne smeju da koriste osobe sa čirom na želudcu, maloletna deca, trudnice i dojilje, kao i osobe alergične na sastojke.


Sastav:Ekstrakti i delovi: trava iva, hajdučka trava, kopriva, kantarion, majčina dušica u 45% rastvoru aklohola. Proizvodjač: Uniko doo, Loznica.
Proizvod je odobren od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije, upisan pod brojem 18062 od 05.02.2021g.
Primena:

Jedan put dnevno, 5 ml Vitalorg-a svakog jutra, našte srca, čim se ustane iz kreveta. Posle uzimanja Vitalorga u narednih 30 minuta, ne sme se konzumirati ništa, pa čak ni voda.Dozu Vitalorga ne mućkati u ustima već odmah progutati. Sadržaj jedne bočice dovoljan je za 50 dana. Preporučljivo je da se pre i posle prijema izvrši ordinacijski biorezonantni pregled, kako bi se ustanovilo šta još primeniti u kombinaciji sa Vitalorgom i uvideo napredak procedure. Takodje pregledom nakon završenog kursa treba ustanoviti i eventualne dalje mere.
Način plaćanja
Za kupovine na ovom sajtu, roba se šalje brzom poštom i plaća prilikom preuzimanja.
Kontakt
Telefoni: +381 64 5444179 Email: stop@hranalek.com 2016-2023 © Hranalek