Hipokrat: "Hrana je lek, lek je hrana."

Share

Ruska Ruska gljiva ćaga

Tri u jednom:

 1. Ćaga sa kordicepsom i timijanom, 45 topivih briketa
 2. Ćaga sa reiši gljivom i ekstraktom đumbira, 45 topivih briketa
 3. Ćaga sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele, 45 topivih briketa.

Sadrži kompleks prirodnih imunomodulatora, adaptogena i antioksidanata. U savremenoj medicinskoj praksi hemio i radio terapije pored pozitivnih efekata, izazivaju i neželjene destruktivne posledice prvenstveno na imuni sistem. Nauka i tradicionalna medicina saglasne su da je od izuzetne važnosti po čovekovo zdravlje da se, u terapeutske i profilaktičke svrhe, koriste dostupni i efikasni preparati koji će direktno ili indirektno otkloniti posledice štetnih agenasa koji urušavaju zdravlje, bilo kao  posledica patoloških stanja, bilo kao posledica agresivnih terapeutskih mera lečenja onkoloških pacijenata. Istraživači su saglasni da su se neke vrste medicinskih gljiva i biljaka koje, kao onkoprotektivne, u svojim tradicionalnim medicinama koriste narodi Sibira i Dalekog istoka, pokazale delotvorne.

4830 din.

Opis:

 1. ĆAGA SA KORDICEPSOM I TIMIJANOM – 45 briketa –za ujutro
  Sastav: Ćaga gljiva, Ćaga ekstrakt, kordiceps ekstrakt i timijan.
  Svaka od komponenti zaustavlja patološke procese, jača imunitet i sprečava razvoj infekcija različite etiologije. Kordiceps (Cordyceps sinnsis) raste na tibetskim masivima, na 4000 m nadmorske visine.Njegovi polisaharidi ispoljavaju snažno antikancerogeno dejstvo. Polisaharidi kordicepsa stimulišu makrofage da proizvode perforin koji blokira mutirane ćelije da se umnožavaju. Osim toga kordiceps intenzivira visok nivo razmene materija u organizmu. Ovaj jedinstveni kompleks ima svojstvo snažnog imunostimulatora. Timijan sadrži veliku količinu eteričnih ulja koja imaju antiupalno dejstvo. Smanjuje umor, povećava radnu sposobnot organizma i koristi se kao profilaksa u tretmanu protiv virusnih i bakterijskih infekcija. Podržava funkcionalnost nervnog sistema u svim stresnim situacijama.

ĆAGA SA REIŠI GLjIVOM I EKSTRAKTOM ĐUMBIRA – 45  briketa - za popodne.
Sastav: Ćaga gljiva i Ćaga ekstrakt, reiši, đumbir.
Reiši medicinska gljiva u tradicionalnoj kineskoj medicini predstavlja beskonačni izvor energije. Naučno je dokazano da reiši pripada grupi adaptogena koji pomažu organizmu da se zaštiti od štetnih uticaja hemijskog zagađenja, radijacije i posledica promene klimatskih uslova.  Reiši gljiva efikasno sprovodi detoksikaciju na nivou ćelije.
Đumbir je biljka koja potiče iz južne Azije. Podstiče razmenu materija u organizmu i stimuliše imunološki odovor.  Takođe poboljšava stanje i funkciju gastroenterološkog trakta.

ĆAGA SA EKSTRAKTOM LISTA BRESKVE I SIBIRSKE JELE – 45 briketa - za uveče.
Sastav: Ćaga gljiva i Ćaga ekstrakt, sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele.
Kombinacija Ćage sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele je delotvorna antioksidantna zaštita organizma od uticaja slobodnih radikala. Sprečava prevremeno starenje ćelija, jača krvne sudove, deluje antiupalno i antimikrobno. Lekovita svojstva sastojaka lista i cveta breskve opisuje u svom radu još sredinom 10. veka poznati doktor i filozof Dalekog istoka Ibn Sina (Avicena). On navodi da se upotrebom lista i cveta breskve mogu lečiti oboljenja poput mastopatija, mioma i endometroza… I danas se u Kini sposobnost i isceliteljska vrednost ove biljke poistovećuje sa blagotvornim dejstvom ženšena. Sibirska jela (Abies Sibirica) se od davnina koristi u tradicionalnoj medicini Rusije.

Sastav:

 1. Ćaga gljiva, Ćaga ekstrakt, kordiceps ekstrakt i timijan.
 2. Ćaga gljiva i Ćaga ekstrakt, reiši, đumbir.
 3. Ćaga gljiva i Ćaga ekstrakt, sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele.

Primena:

Jedan otopivi briket prelije se sa 200 ml vrele vode i posle 5 do 7 min je spreman je za upotrebu. Kompleks ĆAGA sadrži u sebi tri različita pakovanja Ćaga ekstrakta koji se koriste tri puta u toku dana po tačno utvrđenom redosledu, i to:

Ujutro: Jednu otopivu pastilu – briket Ćage sa kordicepsom i timijanom preliti sa 200 ml vrele vode i  kori-stiti nakon 5 do 7 min.

Podne: Jednu otopivu pastilu – briket Ćage sa reiši i đumbirom preliti sa 200 ml vrele vode i koristiti nakon 5 do 7 min.

Uveče: Jednu otopivu pastilu – briket Ćage sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele preliti sa 200 ml vrele vode i  koristiti nakon 5 do 7 min.

Napomena:
Ćagu mogu koristiti i potpuno zdrave osobe a u cilju podrške i snaženja imuniteta.
Način plaćanja
Za kupovine na ovom sajtu, roba se šalje brzom poštom i plaća prilikom preuzimanja.
Kontakt
Telefoni: +381 63 7049260 Email: stop@hranalek.com 2016-2020 © Hranalek