Hipokrat: "Hrana je lek, lek je hrana."

T8 Stone je prirodni koncentrat na bazi soli huminskih kiselina za pripremu napitka koji obezbeđuje antioksidativnu zaštitu, laganu detoksikaciju organizma i poboljšanje metabolizma. 

Kod #80104

T8 T8 Stone
T8 Stone je koncentrat zasnovan na jedinstvenom FulKSP kompleksu obogaćenom jonskim srebrom u azotnoj kiselini za efikasno čišćenje organizma od toksina, toksina i teških metala. 

3800 din.

Opis:
T8 STONE je koncentrat zasnovan na jedinstvenom FulKSP kompleksu obogaćenom jonskim srebrom u azotnoj kiselini za efikasno čišćenje organizma od toksina, toksina i teških metala. 
Sirovine za proizvodnju T8 STONE se ekstrahuju u reliktnim šumama od sirovina prirodnog porekla. Uz pomoć jedinstvene opreme koju su razvili naučnici Akademgorodoka iz Novosibirska, postiže se posebna obrada sirovina, koja omogućava da se održi visoka koncentracija aktivnih supstanci bez hemijskih nečistoća. Tehnologija proizvodnje huminskih kiselina u FulKSP Compleku je jedinstvena u svojoj vrsti i nema analoga. 
Korisna svojstva T8 STONE: 
· Neutrališe negativne efekte toksičnih molekula koji izazivaju proces “zakiseljenja” organizma; 
· Huminske supstance inhibiraju aktivnost različitih virusa; 
· Ima veoma efikasan, blagi efekat detoksikacije - uklanja teške metale; 
· Povećava bioraspoloživost korisnih supstanci; 
· Normalizacija mikroflore i metaboličkih procesa (poboljšanje metabolizma); 
· Aktivira rad svih delova imunog sistema; 
· Ublažava upalne reakcije u organizmu; 
· Ima anti-alergena svojstva. 
Šta se dobija nakon upotrebe T8 STONE: 
Detoksikacija: Organizam očišćen od toksina i štetnih materija, ostavljajući korisnu mikrofloru, bez povrede gastrointestinalnog trakta. 
Oporavak: Smanjenje intenziteta upalnih reakcija, brže zarašćivanje rana i reneracije tkiva. 
Imunitet: Stimulacija imunih ćelija koje otkrivaju i uništavaju strane mikroorganizme, a takođe poboljšava antibakterijska svojstva krvnog seruma. 
Gastroinestinalni trakt: Sprečavanje apsorpcije toksina nastalih nakon infekcije ili neuravnoteženom ishranom. 
Jetra i bubrezi: Jetra neutrališe neutralisane toksine, a bubrezi ih uklanjaju prirodnim putem. 
Alergija: aktivne komponente kompleksa smanjuju efekat alergena. 
Mitohondrije: Proizvode više energije bez rizika od oštećenja. 
Aktivni sastojci: 
Koncentrat na bazi FulXP Compleka kreiran je po patentiranoj tehnologiji i sadrži tri vrste kiselina neophodnih organizmu: huminsku, himatomelansku i fulvinsku. 
FuLXP complex: 
· Huminske kiseline - poboljšavaju prirodne procese metabolizma, pomažući organizmu da normalizuje svoje prirodne bioritme. 
· Himatomelanske kiseline - obezbeđuju blagu detoksikaciju ćelija, bore se protiv patogene mikroflore, vezuju i uklanjaju jone teških metala. 
· Fulvinske kiseline su osnovni transporter organizma za minerale i vitamine. 
Kako T8 STONE radi na MITO (mitohondrijama): 
Sastav T8 STONE uključuje sve 3 grupe huminskih kiselina. Njihova složena struktura je sposobna da vezuje reaktivne vrste kiseonika (slobodne radikale). U ćeliji se formiraju uglavnom tokom sinteze molekula ATP (Adenizin trifosfat) u mitohondrijama. Ovi molekuli su univerzalni način skladištenja energije koju koriste sva živa bića. 
Huminske kiseline FulXP kompleksa, koji je deo koncentrata T8 Stone, vezuju za sebe slobodne radikale koji se nalaze u ćeliji i neutrališu njihovo agresivno delovanje. Ovo omogućava mitohondrijima da proizvode više energije bez rizika od oštećenja. 

Sastav:Kompleks soli huminslih, himatomelanskih I fulvinskih kiselina, jonsko srebro u azotnoj kiseline srebra (Ag+) I destilovaae voda. Zapremina 50ml koncentrat.
Primena:Dnevna doza T8 Stone je samo 2 ml – 1 ml ujutru posle doručka i 1 ml uveče pre spavanja. Koncentrat se ukapa (1ml = 20 kapi) u 250 ml vode. Puni kurs je 25 dana, nakon čega sledi jednonedeljna pauza. Način plaćanja
Za kupovine na ovom sajtu, roba se šalje brzom poštom i plaća prilikom preuzimanja.
Kontakt
Telefoni: +381 64 5444179 Email: stop@hranalek.com 2016-2023 © Hranalek