Hipokrat: "Hrana je lek, lek je hrana."

Oporavak opšteg stanja organizma

Kod #00165

Zlatni Zlatni mumijo altajski
Originalni ruski Altajski mumio u kapsulama bez dodatih veštačkih komponenti. Sadrži retke amino kiseline i minerale, mikro i makro elemente. Efikasan prirodni preparat sa širokim spektrom delovanja na organizam. Altajski mumio najkvalitetniji i najefikasniji na svetskom tržištu.

1870 din.

Opis:

Mumio se koristi u medicinske svrhe poslednjih 3000 godina. Njegova lekovita svojstva su istražena i posebno dobro izučena u kineskoj i indijskoj tradicionalnoj medicini.
U traktatima kineske drevne medicine mumio se naziva «planinske suze», a u Indiji – šilajit. Od 17. pa do početka 20. veka mumio je bio strateški proizvod u trgovinskoj razmeni između Altajske regije Rusije i Kine.

U prirodi, mumio srećemo u planinskim predelima dalekog istoka. Poreklo je poznato u smislu lokacije, ali u stručnim krugovima još uvek se diskutuje o nastanku te supstance.
Postoje razne teorije, ali ni jedna od njih nije priznata kao vodeća, a samim tim poreklo «planinskih suza» i dalje se smatra nejasnim.
Uprkos tome hemijski sastav mumia se veoma aktivno istražuje kao i njegova svojstva na žive organizme. Mumio (mumie) sadrži veoma retke aminokiseline, minerale i masne kiseline.
Mumio (mumie) sadrži veliki broj minerala, šest aminokiselina, prirodne steroide, vitamine A, B, C i P (citrine), fosfolipide i polifenol komplekse, terpenoide. Takođe su prisutni makroelementi (kobalt, nikl, bakar, cink, mangan, hrom, gvožđe, magnezijum i drugi).
Do danas je otkriveno više od 80 veoma važnih biološki aktivnih supstanci u mumiu. U zavisnosti od porekla mumia (Rusija, Indija, Kirgistan) hemijski sastav varira, ali dominira mišljenje da je Altajski mumio najkvalitetniji i najefikasniji po svom delovanju, ukoliko je originalan i bez dodatih hemijskih primesa. Boja mumia je tamna ili kestenjasto mrka, a ukus blago gorak. Miris je izuzetno specifičan, smatra se čak i neprijatan.

Nažalost, i danas kao i u prethodnim vekovima mumio je moguće izuzetno lako falsifikovati dodavanjem supstanci koje ne pripadaju njegovom prirodnom sastavu.
Izuzetno intenzivna boja i snažan miris mumia maskiraju boju i mirise dodatih supstanci. Nekada se dodavala čađ, ugalj i neke druge komponente koje se lako utapaju u smolasti oblik mumie, a danas se “uspešno” dodaju različite hemijske supstance koje je još teže raspoznati«na oko», a faktički čini mumie manje koncentrovanom i značajno utiču na njegovu efikasnost. Zbog navedenih razloga MUMIO ALTAJSKI ALMAZ u kapsulama je izrađen kao dehidrirano smolasto jedinjenje, bez dodatih veštačkih komponenti koje umanjuju efikasnost i povećavaju masu proizvoda.

SASTAV: Nativan altajski mumio 100%, prečišćen, dehidriran. Bez dodatih aditiva.

Način delovanja i osobine mumia

Kada se primenjuje i kome je namenjen Altajski mumio

U Rusiji lekar ili farmaceut može preporučiti MUMIO ALTAJSKI ALMAZ u sledećim stanjima:

MUMIO ALTAJSKI ALMAZ KAPSULE mogu da se kombinuju sa drugim lekovitim biljem, čajevima i lekovima.
Pogodan je za kontinuiranu upotrebu.


Sastav:

Prirodni altajski mumio 100%, prečišćen, dehidriran. Bez dodatih aditiva.


Primena:

Jedna kapsula 2 do 3 puta dnevno sa čašom vode.

Oralna upotreba: 20 dana piti 1-2 kapsule 2-3 puta dnevno. Zatim napraviti 10 dana pauzu. Postupak ponavljati 3-5 meseci.
Za primenu u kozmetici: Kapsulu sa dehidriranim mumiom otvoriti i dodati u kremu, mleko za skidanje šminke, balzam za telo, šampon, balzam za kosu, tečni sapun, kremu za ruke ili bilo koju drugu kozmetičku supstancu. Na 100 gr kozmetičkog proizvoda se dodaje od 0,4 do 0,6 gr mumio (od 2 do 3 kapsule). Za tretiranje strija i protivcelulita koristi se koncentracija 0,6 gr i više na 100 gr kozmetičkog proizvoda (3 i više kapsule). Promešati i koristiti prema uputstvu kozmetičkog proizvoda.

KONTRAINDIKACIJE: Kontraindikacije nisu zabeležene osim individualne preosetljivosti.

UPOZORENjA: Ne koristiti u slučaju preosetljivosti na komponentu proizvoda, kao i tokom trudnoće i dojenja.

ROK TRAJANjA: Četiri godine od datuma označenog na ambalaži.

NAČIN ČUVANjA: Proizvod čuvati zatvoren, u originalnom pakovanju na suvom i tamnom mestu, na temperaturi ne većoj od 25°C, izvan domašaja dece.
Način plaćanja
Za kupovine na ovom sajtu, roba se šalje brzom poštom i plaća prilikom preuzimanja.
Kontakt
Telefoni: +381 64 5444179 Email: stop@hranalek.com 2016-2023 © Hranalek