Hipokrat: "Hrana je lek, lek je hrana."

Dijagnostika žive kaplje krvi

Pri dijagnostici ovom metodom - otkriva se:

 • Kakva je gustina i dinamika krvi
 • Da li postoje larve parazita
 • Kakvi se kristali nalaze u njoj
 • U kakvom su stanju krvni elementi - eritrociti, leukociti, trombociti
 • Stanje imuniteta
 • Da li postoje razne forme kandide
 • Prisustvo kristala šećera, holesterola, neorganskih soli
 • Prisustvo patogenih bakterija, gljivica, virusa
 • Sklonost ka infarktu, raku, moždanim udarima, anemiji, alergiji, trombozi...
 • Rad bubrega, jetre, stepen viskoziteta plazme itd.

Ovom metodom otkrivaju se uzroci oboljenja

i blagovremeno preduzanja mera - dok nije kasno.

Analiza žive kaplje krvi izvodi se pomoću sken mikroskopa (Darkfield mikroskop). Slika se prikazuje na ekran gde je moguće u realnom vremenu (u toku 15 min od uzimanja kapljice iz prsta) videti sta se sve dogadja u krvi. Može se videti stanje eritrocita, leukocita, i drugih sastavnih delova krvi, medju kojima se mogu otkriti i mikroorganizmi i štetne materije. Ovo je suštinska i velika razlika od obične analize - "krvne slike" (kvantitativne)koja se sprovodi kroz nekoliko časova, gde je prestalo kretanje, a mikroflora uginula. Kod kvantitativne analize sračunava se količina eritrocita, leukocita i ako je sve u normi, krv se smatra dobrom i zdravlje dobrim, sto uopšte ne mora da bude tačno. Ovo je opasna zabluda!

Analiza žive kaplje je kvalitativna analiza krvi, pomoću koje se vidi stanje eritrocita, leukocita, trombocita vidi se sve šta se dešava u krvi.

Analizom se stiče uvid u stanje svih sistema orgnizma. Za to se koristi videokamera, mikroskop (uveličanje 1800-2000 puta) i ekran monitora.

Procesi koji se odvijaju u krvi, odražavaju razloge vaših nevolja. Pravovremena dijagnoza krvi ovim putem može na vreme sprečiti patoloske procese unutar organizma.

paraziti u krvi

Stanje krvi - to je pravi serijski HOROR film...

Pacijent sam može da vidi šta se dogadja u njegovoj krvi, dok mu specijalista komentariše detalje. Prikazuje mu se nešto što se doganja unutar njegovog organizma, o čemu nije mogao ni da sanja, npr. kako patogeni mikroorganizmi proždiru eritrocite iiz njih izvlače hranljive materije. Eritrociti gube boju i stradaju.
U krvi sevide larve parazita, što kod pacijenta izaziva šok, ali to je korisno videti svojim očima, osetiti te opasnosti i na kraju ozbiljno se zabrinuti za svoje zdravlje, i zdravlje svojih bliskih.

Pomognite sebi danas - sutra moze biti kasno

 • Brine vas zdravstveno stanje vašeg organizma?
 • Niste dobili željeni rezultat od primljene terapije?
 • A želite da budete zdravi! Onda...

Analiza žive kapi krvi Vaša krv otkriva svoje tajne i daje mogućnost povratka zdravlja primenom prirodnih metoda.

Dok transportna magistrala tela - krv "stoji u ćorsokaku" - nije moguć normalan rad ostalih mehanizama i samoregulacije organizma. Zato i nema rezultata od strane oficijalnih metoda lečenja. Proverite kvalitativnostanje svoje krvi i uradite analizu žive kapi.

Normalni eritrociti

Normalni leukocit

POGLEDAJTE OVDE kako i šta rade LEUKOCITI u našoj krvi

Kristal holesterola

Kristal mokraćne kiseline

Kristali šećera

Larva parazita u plazmi

Intracelularni paraziti u eritrocitima - plazmoidi

Larve parazita unutar eritrocita

Slepljeni eritrociti zbog smanjene alkalnosti (pH faktora) krvi.

Ehinociti - povredjeni eritrociti zbog postojanja toksina u krvi
Ovo je relativna norma, odnos gradivnih elemenata (eritrocita, leukocita, trombocita ...) u odnosu na plazmu 30/70. Eritrociti su iste veličine, iste boje i odvojeni jedan od drugoga. U toku 10-15 minuta treba da su pokretljivi u plazmi.


Ovo su soli mokraćne kiseline - poremećena filtraciona sposobnost bubrega što dovodi do podagre, otoka, kamenu u organima za mokrenje

Slepljeni eritrociti (kao novčici jedan na drugog) ukazuju na hipoksiju (kiseonička glad), povišen krvni pritisak, glavobolju, sindron hroničnog umora, smanjenje elastičnosti kože, distoniju, poremećenu mikrocirkulaciju krvi u perifernim i unutrašnjim organima.
Ovo je holesterol - poremećaj razmene masti, stanja fermentopatije, patološke promene na srcu i krvnim sudovima, bolesti jetre. Ovo dovodi do infarkta, moždanim udarima, ishemije, arterioskleroze...Soli ortofosforne kiseline - poremećaj razmene kalcijuma i fosfora - dovodi do deficita kalcijuma, osteoparoze, raznih patoloških promenama na kostima, problema sa kožom, noktima i kosom.

 

PAŽNJA ! - Pojava kristala holesterola govori o tome ne da je samo narušen rad organa za varenje, nego i o grču i suženju kapilara. Njegovi kristali vidljivi pri analizi imaju različite boje, zbog niza hemikalija sa kojima se vezuje, a koje u organizam ulaze putem hrane i vode. Ovaj holesterol se taloži na zidove krvnih sudova, kako bi ih štitio od prodora tih otrova u ćeliju. Velika je greška pokušaj snižavanja holesterola pomoću lekova, bez prethodnog čišćenja organizma i promene režima ishrane!
Ovo su sjedinjeni eritrociti u vidu "limunćića" sto je rezultat poremećaja i patoloških promena u želudačno-crevnom traktu - fermentopatija.Ovo je parazit lamblija koja nastanjuje početak tankog creva, ali ako je ima u krvi znači da postoji ozbiljna invazija.Ovo su ehinociti - eritrociti oštećeni toksinima rezultat deficita vitamina grupe B, gvozdja, folne kiseline ...Glivična zaraza - ukazuje na ginekološke patologije, disbakterioze creva ...Gljivica u fazi deobeInfekcija gljivicama kvascaLarve parazita se hrane sadržajem eritrocita. Gubitak hemoglobina i gvoždja dovodi do anemije. Velika je greška u takvim slučajevima uzimati preparate gvoždja - hranimo parazite. Prvo treba očistiti organizam.Unutar-ćelijska zaraza eritrocita larvom parazitima. Larve skoro svih parazita se razvijaju u eritrocitu, gde imaju sve što im treba, kao u inkubatoru.

Šta vi mislite o ovoj analizi?

I OVO TREBA ZNATI: - Parazitoze se razvijaju u tečnim "zakiseljenim" sredinama organizma!

Čovek se sastoji 70% - 80% od vode. Nema nijednog procesa vezanog za razmenu materija, koji se odvija bez vode. Učešće vode je:

 • Moždane ćelije - voda 75-85%
 • U krvi ima 90% vode
 • Jetra, bubrezi, mišići sadrže 75-80% vode
 • Kosti - 20-30%
 • Masna tkiva - 10-12% 
 • Svaka tečna sredina ima odredjenu meru kiselosti ili alkalnosti koja se meri pH faktorom skala od 0 - 14,
  1. pH < 7 kisela sredina,
  2. ph = 7 neutralna,
  3. pH > 7 alkalno
 • Krv je blago alkalna, pH=7,43-7,45 - veoma uska telesna konstanta! Ukoliko opadne pH ispod norme, tada se stvaraju uslovi za razvoj patogenih mikroorganizama, kao što su larve parazita, bakterije, virusi, gljivice.
 • Ukoliko organizam ima uslove da održi svoj pH faktor u normi, on je ZDRAV. Čovek je tako stvoren da se održi u svojoj životnoj sredini.Način plaćanja
Za kupovine na ovom sajtu, roba se šalje brzom poštom i plaća prilikom preuzimanja.
Kontakt
Telefoni: +381 64 9882212 Email: stop@hranalek.com 2016-2023 © Hranalek