Hipokrat: "Hrana je lek, lek je hrana."

Poliprenol Neuro - kompleks za regeneraciju nervnog tkiva

Poliprenol Poliprenol Neuro

U sastav fitokompleksa Poliprenol Neuro, ulaze supstance, koje u sinergetskom delovanju vrše zaštitu i rehabilitaciju ćelijske membrane neurona mozga, kao i ćelija perifernog nervnog sistema nezavisno od nivoa i dubine oštećenja. Mešavina bioaktivnih supstanci u fitokompleksu Poliprenol Neuro aktivira procese sinteza belančevina i zaštite od oksidativnog stresa. Komponente kompleksa aktivno učestvuju u važnim procesima organizma omogućujući poboljšanje energetskih procesa u bioenergetskim promenama materije na nivou ćelije. Nervno tkivo poboljšava svoje funkcije i postaje višestruko otpornije na stres, psihičko i emotivno preopterećenje.

7450 din.

Primena:

Preporučen način upotrebe: Odrasli: 1 kapsula 2 puta dnevno uz obrok. Po potrebi doza se može korigovati u zavisnosti od potrebe pacijenta, pola, starosne dobi, telesne težine i zdravstvene kondicije. Trajanje terapije do 3 meseca, a uz konsultaciju sa lekarom ili farmaceutom terapija se može produžiti ili ponoviti.

NAPOMENE: pre upotrebe proizvoda biljnog porekla poželjno je upotrebiti manju dozu ( ¼ od preporučene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije.
Proizvod nije lek, jer spada u kategoriju biološki aktivnih dodataka ishrani.
Način plaćanja
Za kupovine na ovom sajtu, roba se šalje brzom poštom i plaća prilikom preuzimanja.
Kontakt
Telefoni: +381 64 9882212 Email: stop@hranalek.com 2016-2023 © Hranalek